Camping

Onze camping ligt bij een mooie bosrijke omgeving in het buurtschap Heukelom (gemeente Oisterwijk).

De camping heeft ruime plaatsen met voldoende ruimte om de auto bij de caravan te plaatsen. Er zijn diverse watertappunten en iedere plaats beschikt over een elektra-aansluiting (6 ampère). Honden zijn welkom op de camping, mits aangelijnd. Zij dienen buiten het terrein te worden uitgelaten.

Bij de kampeerboerderij zijn diverse voorzieningen die uw verblijf zo aangenaam mogelijk maken. Onder andere een jeu de boules baan, diverse speeltoestellen en voldoende was- en toiletvoorzieningen. Ook is er een wasmachine aanwezig. U kunt hiervan tijdens uw verblijf (tegen betaling) gebruik van maken.

Grenzend aan de camping ligt een wei met pony's, ezels, schapen en kippen. De boerderij ligt op een strategisch zeer gunstig gelegen plek op de grens tussen Tilburg en Oisterwijk. Zo zijn alle benodigde voorzieningen zoals winkelcentra, zwembaden, midgetgolf, tennisbanen, etc. op fietsafstand bereikbaar.

Aangezien de boerderij direct grenst aan het openbare fietspad, kan men veilig en zonder gevaarlijke verkeerssituaties naar het centrum van Tilburg en Oisterwijk fietsen. Tevens ligt de boerderij vlak bij de hoofdsnelweg van Tilburg/Breda naar 's Hertogenbosch (A65/N65), zodat u snel naar verder gelegen voorzieningen kunt rijden.

Voor een nog betere indruk van onze camping kunt u onderstaande video bekijken. 
Deze is gemaakt met een drone en geeft een indruk van de camping vanuit de lucht.

Kampeerboerderij Heukeloms Hoefke - Laag Heukelomseweg 5 - 5059 AN - Heukelom (Noord-Brabant)
  
Tel: 013 - 533 18 30 - Email: info@heukelomshoefke.nl 
Kamer van Koophandel te Tilburg, nr. 525 08 722 - BTW-nummer 8504.77.098.B01